Knjiga „Znanost i umjetnost doživljaja hrane“

Knjiga „Znanost i umjetnost doživljaja hrane“

Autorica: Daniele Angeline Jelinčić Izdavač: Naklada Jesenski i Turk Godina: 2023. ISBN 9978-953-381-011-9 Sažetak Knjiga, pored uvodnog, sadrži pet glavnih poglavlja sa potpoglavljima. Uvodno se objašnjavaju cilj i svrha knjige, potencijalni korisnici te je...
Poglavlje “Croatia: Needs Versus Capacity: Mind the Gap!”

Poglavlje “Croatia: Needs Versus Capacity: Mind the Gap!”

Autor: Ana-Maria Boromisa Poglavlje: Croatia: Needs Versus Capacity: Mind the Gap! Knjiga: Climate Change and the Future of Europe Urednici: Michael Kaeding, Johannes Pollak, Paul Schmidt Izdavač: Springer Godina: 2023. ISBN: 978-3-031-23328-9 Poveznica:...
Posebni broj časopisa Medijske studije

Posebni broj časopisa Medijske studije

Urednici posebnog broja: Jaka Primorac, Paško Bilić i Aleksandra Uzelac Časopis: Medijske studije Izdavač: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet političkih znanosti Godina: 2022. ISSN 1847-9758 (tisak) e-ISSN 1848-5030 (online) Posebni broj znanstvenog časopisa...
La joie de Paris: Radost Pariza – Riznica umjetnosti

La joie de Paris: Radost Pariza – Riznica umjetnosti

Autor: Damir Demonja Izdavači: Izdavačka kuća Meridijan i Institut za razvoj i međunarodne odnose Godina: 2022.   Ova monografija o Parizu jedinstvena je zbirka tekstova, ukupno njih 18, podijeljena u tri cjeline. Prva se bavi arhitekturom Pariza, druga njegovim...
Knjiga „Ekonomska održivost kulture i kulturnog turizma“

Knjiga „Ekonomska održivost kulture i kulturnog turizma“

Urednica: Daniela Angelina Jelinčić Izdavač: MDPI Godina: 2022. ISBN 978-3-0365-4972-9 (Hbk) ISBN 978-3-0365-4971-2 (PDF) Sažetak:   Knjiga “Ekonomska održivost kulture i kulturnog turizma” fokusira se na ekonomsku održivost kulturnih i kulturno-turističkih...
Skip to content