Priručnik o EU projektima

On-line priručnik o EU projektima

Uvod

Razvojni projekti mijenjaju našu životnu sredinu značajno, obogaćuju kvalitetu života, unapređuju način na koji radiimo, obrazujemo se, surađujemo i inovacijama stvaramo konkuretnije gospodarstvo i pravednije društvo. I u novoj financijskoj pespektivi, Republika Hrvatska značajno se oslanja na sredstva iz fondova Europske unije. Dostupna su uz uvjet jasnog strateškog pravca razvoja, kvalitetnih operativnih programa i natječaja, a realizacija je moguća isključivo projektnim pristupom.

Institut za razvoj i međunarodne odnose IRMO aktivno sudjeluje u obrazovanju odraslih, kontinuirano provodi programe o raznim razvojnim temama, između ostalih i o strateškom upravljanju, održivom razvoju i vođenju projekata. Sukreator je Sveučilišnog interdisciplinarnog poslijediplomskog specijalističkog studija Priprema i provedba EU projekata.

O priručniku

Za sve sadašnje i buduće voditelje projekata financiranih sredstvima iz EU fondova pripremili smo ovaj online priručnik kao uvod u svijet EU projekata. Priručnik je strukturiran u 20 lekcija. Za pristup pojedinoj lekciji kliknite na odgovarajuću sliku. U svakoj lekciji se nalazi video-lekcija kao i dodatni sadržaj koji upotpunjuje video. Želimo svima ugodno svladavanje gradiva i uspjeh u vođenju projekata.

Lekcije

Skip to content