Institut za razvoj  međunarodne odnose (IRMO) partner je u organizaciji drugog izdanja događanja pod nazivom ‚‘European Cybersecurity Forum – CYBERSEC Brussels Leaders’ Foresight,’’ koje se održava u Bruxellesu 20. veljače 2019.

Tema ovogodišnjeg CYBERSEC-a je ‘The Quest for Cyber Trust’.

CYBERSEC je konferencija namijenjena javnim politikama koje se tiču raznih aspekata cyber prostora i sigurnosti u Europi. Sa ciljem jačanja spremnosti europske i cyber sigurnosti NATO-a te jačanju konkurentne Europske IT industrije, CYBERSEC je prepoznat kao jedna od pet najvažniji europskih konferencija iz područja javnih politika cyber sigurnosti.

CYBERSEC nastoji pružiti proaktivne smjernice o tome kako voditi, poticati donošenje odluka te razvijati politiku cyber sigurnosti u Europi.

Prošlogodišnje izdanje ovog događanja, CYBERSEC Brussels Leaders’ Foresight 2018, okupio je preko 30 govornika i 150 delegata iz cijele Europe.
Među njima su događanju prisustvovali visoki dužnosnici iz institucija Europske unije i NATO-a, stručnjaci i menadžeri iz IT sektora, investitori i predstavnici tehnoloških startupova.

Share:
Skip to content