Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na početni sastanak dvogodišnjeg Jean Monnet projekta ‘Javne politike Europske unije i platformizacija kulturnog i audiovizualnog sektora- platEU’ financiranog od strane Erasmus+ programa Europske unije.

U prvom dijelu sastanka biti će prezentiran tematski okvir projekta, projektne aktivnosti te će biti predstavljen organizacijski odbor i projektni partneri. Projekt će predstaviti dr. sc. Jaka Primorac, voditeljica projekta platEU te ostali članovi i članice organizacijskog odbora. O planiranoj projektnoj suradnji govoriti će ispred partnerskih organizacija izv. prof. dr. sc. Valerija Barada sa Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru, Nada Bruer, MA sa Interuniverzitetskog centra (IUC) u Dubrovniku, Davor Mišković, MA, voditelj udruge Drugo more iz Rijeke i izv. prof. art. Davor Švaić sa Akademije dramskih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu.

U drugom će dijelu sastanka po prvi puta biti predstavljeni rezultati online anketnog istraživanja pod naslovom ‘Digitalizacija kulture i kulturne prakse u doba pandemije’ o kojem će govoriti doc. dr. sc. Željka Tonković i doc. dr. sc. Krešimir Krolo sa Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru.

Početni sastanak projekta platEU održati će se online 26.travnja 2021.godine od 11:00 do 13:30h preko platforme Zoom.

Program sastanka dostupan je ovdje:

https://plateu.irmo.hr/program-pocetnog-sastanaka-projekta-plateu/

Za sudjelovanje na online sastanku potrebna je prijava. Molimo da popunite obrazac u produžetku kako bi dobili poveznicu za sudjelovanje na Zoom sastanku.

https://plateu.irmo.hr/registracijski-obrazac/

Nadamo se da ćete nam se pridružiti!

platEU projektni tim

Share:
Skip to content