Projekt „Filmski festivali kreativnog dokumentarnog filma o iskustvima na projektima financiranim iz EU fondova – ClosEUp/Europa izbliza“  je po izboru Hrvatskog ogranka Project Management Institute-a (PMI) uvršten u pet najboljih projekata 2014. Udruga PMI Hrvatska svake godine dodjeljuje nagradu za projekt godine – strukovno priznanje za najbolje vođen projekt i najbolje projektne rezultate ostvarene u Hrvatskoj, s ciljem da istakne organizacije i pojedince koji postižu najbolje projektne rezultate.

Ocjenjivački sud u sastavu: Vedrana Jelušić Kašić – direktorica EBRD-a za Hrvatsku, Davor Majetić – direktor HUP-a, Saša Bukovac – pomoćnik direktora Sektora za međunarodne poslove HGK, prof.dr.sc. Mislav Omazić – prodekan na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i Sonja Prišćan – rizničarka PMI Hrvatska najboljim je proglasio projekt tvrtke Ericssnon Nikola Tesla “Razvoj One Stop Shop-a za Zajednički informacijski sustav (ZIS)”, čiji je cilj omogućiti bolji, brži i jednostavniji uvid u podatke zemljišne knjige i katastra.

ClosEUp, kojeg je  proveo je IRMO u suradnji s Medijskom tvornicom, dobio je posebnu povelju za otvaranje kanala za učinkovitije korištenje sredstava iz EU fondova uz primjenu projektne metodologije.

POVEZNICE

O projektu CloseUp.

Share:
Skip to content