Zagreb: Predstavništvo Europske komisije u RH, Augusta Cesarca 4

Utorak, 19. travnja 2016. u 10.00 sati

Institut za razvoj i međunarodne odnose i Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organiziraju okrugli stol Izazovi politike zaštite okoliša za nove članice EU i Republiku Hrvatsku – što dalje?. Skup će se održati u utorak  19. travnja 2016. u Kući Europe, ul. Augusta Cesarca 4. u Zagrebu s početkom u 10:00 i predviđenim trajanjem do 12:30 sati. Riječ je o drugom u nizu okruglih stolova u okviru Jean Monnet projekta Opservatorij politika u Hrvatskoj – POLO-Cro28, kojeg IRMO provodi od rujna 2015., a financira se sredstvima Erasmus + programa Europske komisije.

Na okruglom stolu raspravljat će se o značaju politike zaštite okoliša u Hrvatskoj u područjima  gospodarenja otpadom, voda, zaštite prirode i klimatskih promjena, kao i izazovima provedbe reformi u Hrvatskoj u skladu sa zakonodavnim i strateškim okvirom Europske unije u narednom razdoblju. Rasprava će biti usmjerena i na dosadašnja iskustva novih država članica Europske unije u provedbi politike zaštite okoliša. Nakon uvodnih izlaganja predviđeno je vrijeme za pitanja i raspravu.

Dolazak na okrugli stol potrebno je potvrditi najkasnije do petka 15. travnja našoj suradnici dr.sc. Marini Funduk na e-mail marina@irmo.hr. U potvrdi je potrebno navesti ime i prezime, te instituciju. Radni jezik skupa je hrvatski.

POVEZNICE

Web stranica: POLO-Cro28

PRILOZI

Program okruglog stola

Share:
Skip to content