24.05.2024. od 9:30 – 12:30
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj Augusta Cesarca 4-6, Zagreb

Pozivamo Vas na tribinu „Kako dalje nakon europskih izbora“ koja će se održati u  prostorijama Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, 24. svibnja 2024. godine s početkom u 10 sati.

Rasprava u sklopu tribine biti će organizirana u dva panela: prvom, koji će razmatrati uspješnost i postignuća Europske unije u proteklom petogodišnjem razdoblju s posebnim naglaskom na Hrvatsku i drugom, koji će biti fokusiran na samu kampanju za europske izbore i izazove pred EU-om u nadolazećem periodu. Predviđeno trajanje svakog panela je oko sat vremena u što je uključeno i vrijeme za pitanja iz publike.

Ovo je prva tribina u sklopu serije skupova „Zajedno za bolju EU-razgovarajmo“ koje organiziraju Europski dokumentacijski centar i Odjel za europske integracije Instituta za razvoj i međunarodne odnose u suradnji sa Europskim dokumentacijskim centrom Pravnog fakulteta u Zagrebu i Europskim dokumentacijskim centrom Ekonomskog fakulteta u Splitu. Organizaciju ovih tribina financijski je podržala  Europska komisija.

Predviđeni jezik skupa je hrvatski bez osiguranog prijevoda.

 

Molimo da dolazak potvrdite na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/9MWTJTv2tPhe4Stu6 

Share:
Skip to content