Ravnateljica Instituta Sanja Tišma danas je svečano potpisala ugovor u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt” koje je organizirano u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, s početkom u 10:30 sati.
IRMO je bespovratna sredstva dobio za projekt “Promocija poduzetništva i obrta u šumarskom i drvnom sektoru” kojeg će u sljedećih 12 mjeseci provesti u partnerstvu s Hrvatskom komorom inženjera šumarstva i drvne tehnologije. Vrijednost projekta je 295.220,84 kn, a financirat će se iz europskih fondova prema programu Razvoj ljudskih potencijala.
Projektom se provode kampanje u 14 županija i gradu Zagrebu. Kampanjama “Promocija poduzetništva, cjeloživotnog učenja te novih mogućnosti za šumarski i drvni sektor“, “Najbolji poslovni plan učenika šumarskih i drvodjeljskih škola” i “Poduzetnice u šumarskom i drvnom sektoru”, doprinosi se poticanju poduzetničke kulture, razvoju pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju te povećanju konkurentnosti investicijama iz EU fondova.
Na svečanom potpisivanju sudjelovali su ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras te ravnateljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ankica Paun Jarallah.

Share:
Skip to content