U sklopu aktivnosti Jean Monnet projekta ‘EU kompetencije i nacionalne kulturne politike: kritički dijalozi’ objavit će se posebno izdanje časopisa Croatian International RelationsReview (CIRR) s fokusom na relevantne procese kulturne politike na razini Europske unije pod naslovom ‘European Union and Challenges of Cultural Policies: Critical Perspectives’.

Puni poziv za predaju radova nalazi se na sljedećoj poveznici.

Članci se podnose na engleskom jeziku u dužini od 8000 riječi, uključujući fusnote i sažetak od 150 riječi, s izuzetkom bibliografije. Svaki rad prije objave prolazi međunarodni dvostruko anonimni recenzentski postupak. Uredništvo moli da se autori/ce prije predaje članka konzultiraju sa Uputama za autore.

Članci se šalju na e-mail cirr@irmo.hr s naznakom ‘˜Article submission for the Special Issue on European Union and Challenges of Cultural Policies: Critical Perspectives’.

Rok za predaju radova: 12. studeni 2017.

Očekivani datum objave: Lipanj 2018.

Za daljnje upite možete se obratiti Uredništvu: Jaka Primorac (jaka@irmo.hr), Aleksandra Uzelac (auzelac@irmo.hr) i Paško Bilić (pasko@irmo.hr).

Za više informacija o projektu i planiranim događanjima pratite mrežnu stranicu projekta culpol.irmo.hr ili nam se obratite na e-mail: culpol@irmo.hr.

Share:
Skip to content